Danskejet virksomhed
Stort udvalg af cykeludstyr til kvinder
Fri fragt ved køb over 899,-

Åben efter aftale – Prøv vores sortiment i vores showroom

Vi har et showroom hvor du altid er velkommen til at prøve vores brede udvalg af cykeltøj til kvinder

Showroomet er åbent efter aftale, der vil sige vi altid er fleksible overfor jeres tid og travle hverdag. Vi laver også aftaler om aftenen og i weekenderne. Vi forhandler ikke kun cykeltøj til kvinder, vi har også et bredt udvalg af accessories.

Efter et år som webshop, fandt vi frem til at mange af vores kunder gerne ville have mulighed for at se og prøve cykeltøj før de købte det. Samtidig har det gennem flere år vist sig at mange kunder har et behov for at blive guidet i deres køb, lige meget om det handler om bukser, hvilken type og hvilken pude, til sko og skiftning af klamper og vask samt vedligehold af cykeltøj. Alt dette kan vi samt en del mere det er kun dig der ved hvilke spørgsmål du har og hos VeloChicks er vi klar til at svare på alt.

Showroomet kan bookes af dig alene, eller tag manden eller veninderne under armen det er kun dig/jer der kommer i det tidsrum der er aftalt. Showroomet har kun åbent efter aftale, primært aften og weekend.

Find vej til vores showroom

Morelvej 21, 4700 Næstved

Showroom, åbent efter aftale
Send mail til info@velochicks.com

Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra velochicks.com  overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.