Danskejet virksomhed
Stort udvalg af cykeludstyr til kvinder
Fri fragt ved køb over 899,-

Om VeloChicks

VeloChicks er startet da vi bare elsker cykelsport – så simpelt er det. Der er flere og flere kvinder der dyrker en eller anden form for cykelsport, om det er landevej, mountainbike eller spinning. Der er brug for at kvinder har et udvalg som er præget af at det netop er designet til kvinder. Og det skal være muligt at se måde smarte og kvindelig ud uden at skulle gå på kompromis med kvalitet.

 

Vi arbejder lige nu på at få flere aftaler i hus, så udvalget på siden udvides kontinuerligt. Vi håber at vi i starten af 2018 kan præsentere flere brands samt en udvidelse af vores sortiment – med blandt andet lækre cykelsko.

Hvorfor er det så vigtigt at det er kvindespecifikt tøj?
Det er det fordi mænd og kvinder bare ikke er ens, heller ikke når det kommer til cykeltøj. Blandt andet er puden i kvinders cykelbukser tilpasset til den lidt bredere anatomi i forhold til siddeknoglen.

VeloChicks er til for den cykelglade kvinde og nybegynderen. Her kan du få hjælp og vejledning så du får det rigtige tøj som dækker netop dine behov.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra velochicks.com  overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.