Danskejet virksomhed
Stort udvalg af cykeludstyr til kvinder
Fri fragt ved køb over 899,-

Team cykeltøj

Vi laver cykeltøj med logo til alle uanset størrelse på hold

Team cykeltøj er ikke kun til store virksomheder og organisationer, det er til alle. Det er til grupper af alle størrelser, eller til DIG der bare vil have noget unikt.

Vi laver tøj både til landevej, indoor og til MTB.

Vi arbejder ud fra den overbevisning at det skal være nemt at få designet team cykeltøj, selvom i kun er en lille gruppe uden en stor grafisk afdeling. Men du bestemmer selv designet: der er 2 muligheder enten har du et design som allerede er klart som “bare” skal sættes på vores template, ellers har du en ide som vi hjælper med at udføre, her kan det være en mulighed at se på tidligere designs på vores “almindelige” tøj, dette findes her og på VeloChaps

Vi sørger selvfølgelig for alt det praktiske og du får en fast pris som svarer til dine/jeres ønsker. Det vil sige at når du får en pris fra os så er alt inkluderet og der kommer ingen ubehagelige overraskelser. Prisen vil afhænge af style, pude mv.

Vi arbejder altid med god kvalitet og vi sælger ikke noget vi ikke selv vil køre i. Tøjet er lavet efter alle kunstens regler og er teknisk med på de nye trends. Vi har i skrivende stund lavet trøjer og bukser i op til 6 XL så store størrelser er ikke et problem.

Hos og får du:

Leveringstiden ligger på ca. 1.5-2 måneder, fra der er trykket GO til produktionen.

Når du bestiller Teamtøj skal du være opmærksom på at betaling kommer inden produktion og at bestillingen ikke kan refunderes da designet er unikt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra velochicks.com  overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.